Jak darovat?

Chcete-li věnovat dar „Nadaci sestry Akvinely“, máte tyto možnosti:

1. Poštovní poukázkou – na požádání Vám ji zašleme.
  2. Bankovním převodem na č. ú. 6055079008/2700
  3. V hotovosti – na adrese Nadace: Hornokrčská 3, 140 00 Praha 4
    kontaktní osoba: M. Alexie (Anna) Bolková, de N.D., nejlépe po domluvě – mobil: 728 597 083, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Potvrzení o daru posíláme automaticky vždy začátkem následujícího roku.

Pokud chcete u většího daru uzavřít darovací smlouvu, pak ji s Vámi na požádání uzavřeme. Stačí nás kontaktovat telefonicky nebo na e-mailu. Jiřina Kubů – mobil: 602 143 200, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkujeme za každý váš dar. I zdánlivě malé dary mají pro nás velkou hodnotu. Jejich spojením máme možnost pomáhat Domovu svaté Rodiny a jejím klientům. Děkujeme Vám, že Vám nejsou lhostejní ti, které se společnost někdy snaží vytěsnit na samý okraj veřejného života.

„…vykročení na cestu k lidství pro mne nastalo v okamžiku, kdy jsem začal žít společně s mentálně postiženými. Tito lidé byli sice na intelektuální úrovni bezmocní, avšak byli velmi obdarováni ve vztazích. S nimi jsem začal objevovat, že se lidská zralost rodí tehdy, když začneme spojovat svou hlavu se srdcem…“

Jean Vanier – Cesta k lidství